Happy New Year :)

Snart kmr bestie hit och det kmr bli så mys o laga mat i bara vara :) <3 och Sen skjuta fyrverkerier ^^ jag har städat ich badat angust så nu är han fin och ren och med sin fin skjorta på sej :) 


I början utav året gjorde jag en praktik på cafe björken på fyra månader där lärde jag mig massa och fick massa erfarenhet . Sen efter det har jag fått vara hemma . Tränat mycket och umgåtts med vänner.  

Jag åkte mkt till Sthlm med familjen i början utav året . Jag och Sandra hade lite utgång här ibland i jönnet . Sen åkte vi till Göteborg och lyxade till oss på hotell ! Sen så hade vi fina sommarkvällar och gick på måndagsklubben med Thomas stenström och kollade på hans spelning.  Vi firade även midsommar ute på landet :) där ploppade min axel åter ur led . Jag Fick tid för operation.  Sen reste jag och min underbara moder till Malta . Vi hade sjukt kul och jag passa på o njuta för fullt för sen var min operation . Nu är axeln äntligen återställd.  Jag umgicks med Bella mycket och åt julbord ihop , shoppade julklappar etc.  Och det sista firade jag jul med min underbara familj :) gott nytt år på er alla och jag hoppas det blir ett bra år nästa år oxå ! :) 


Mitt 2016 kmr vara lika lärorikt som detta . Jag kmr få en ny praktikplats någonstans i stan . Jag och bestie ska till Sthlm en weekend , jag själv ska åka till Sthlm och träffa syskonen <3 jag kmr börja spara för en ny resa. ! Jag kmr fixa det sista i lyan :) jag kmr klara av många mål. För jag tror på mig själv :) <3 älska livet och njut ich va du för den du är :) allt är inte perfekt som det ser ut men man har sina lyckliga stunder och man har sina dåliga stunder . Så är det med allt och alla . Va rädda om er . Livet är inte perfekt . Men man kan göra det bara utav det möjliga ^^