Mitt 2017

Hej allihopa . Idag blir det att gå på bio med brossan o se star wars . Sen ska vi äta ute . 👍 
 
Mitt 2017 ❤️
Jag åkte till min syster i Sthlm i februari . Sen åkte vi med familjen i april för att fira henne när hon fyllde år . 
I somras åkte jag till henne igen och där åkte vi motorcykel och hade motorcykelträff runt  hela Sthlm . Det var verkligen kul . Jag avslutade mitt förra jobb . Jag ångrar inget idag .eftersom det var inget jobb jag ville hålla på med och andra skäl . För jag fick istället hjälp med jobb som kommer passa mig bättre . Under sommaren åkte familjen ut på utflykter . Vi åkte till Nässjö och var där o åt middag . Vi åkte till många gårdscafeer  och hade det jätte trevligt .  
Jag träffade vänner och umgicks med dem . Jag och Bella gick på matmarknad i Huskvarna - vi firade hennes födelsedag med hennes vänner och hade utgång , vi gick på marknad  i Jönköping . Och hade det hur kul som helst .  
Jag och min bror hade mkt spelkvällar och spelade Wii . Vi åt paj osv och hade det myssigt . 
I oktober började mina nya möten ang jobb och  jag åkte till Aruba med mamma ❤️ väl där sista dagen fick jag värsta beskedet att min bästa vän gick bort efter två års kämpande med cancern . Det blev begravning när jag kom hem tre veckor senare . Jag kmr alltid älska henne förevigt ❤️ jag är tacksam att jag fick träffa henne 7 dagar innan hon gick bort . Det är en stor saknad . 
.
Nu har vi firat jul och nu är vi snart inne på nyår . Jag kommer inte att fira nyår . 
.
Jag fixade även mitt golv i min lägenheten under 2017 . Det blev så bra . 
.
Jag har plan att arbeta igen och spara till körkort nästa år och även spara till ny resa . ❤️
 
Hoppas ni haft ett bra år 😃
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Kommentera här: