lunchtime and food .

HEJ på ER ! 
 
Nu har vi käkat lunch. och det känns att man äter så himla myycket här . Vi ska ta några drinkar ikväll oxå tror jag och bara chlla lite idag. Vi kommer göra "the highlight moment" här i Aruba som heter Jeep ride of the road. 
 
sen ska jag även snorkla och blåsa upp min Flamingo. såg faktist en riktig flamingo idag och även en ödla och en pelikan. Vill faktist åka till ett ställe där det ett kännt för fina träd och där det finns massa fåglar att kolla på . 
 
Alla är så trevliga och snälla här . vill stanna här för alltid men borta bra men hemma bäst. och jag saknar redan min hund. men först ska jag njuta och må bra i paradiset i några dagar till . 
 
Innan regnade och åskade så pass mycket att gatorna var helt översvämmade så gick inte åka bil typ haha. men de sa att det är så här jämt så de va vana. 
 
Vi har ett golden resort hotell som vi bor på . det är inte hotell utan det är lägenheter som man bor i . Vi har fyra pooler  bredvid oss. Och även en jacussi i våran lägenhet ! woho! där satt jag i morses . 
 
Sanden är helt magiskt. jag vet inte vad man vill bara vara i sanden . 
 
Detta är verkligen något att rekomendera. Enbarrt bara jobbigt o åka så långt. men jag säger det ändå - , Det var det värt. <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: