Torsdag 💕

 
 
Så då va man igång med jobbet igen igår . Va dagarna går fortfarande nu när man har någonstans  att gå till 💕 idag blir det mest vila . Såg att jag äntligen kan köra gruppträning (pass) igen och att inte mina prickningar är låsta längre 😃 så nu ska jag köra yoga igen . Avslappning .  
 
Alltså jag är kluven .  Jag fick hem jackan från bonprix idag . Den var mkt tunnare än vad jag trodde . Och den känns lite tajt .  Så frågan  är om jag ska skicka tillbaka :/  
Påslakanet stämmde o allt det var jättefint 😃 kommer få mer kläder o sånt imorgon elr nästa vecka . Jag uppdaterar hela min garderob just nu . 
 
Jag har fått ersättnings pengar för min axel skada . Ni kan gissa om jag är glad 😃😃😃 summan jag fick var en rejäl summa . Summan lägger jag inte ut här . Jag har skickat in journaler till försäkringsbolaget . Det tog ett och  ett halvt år . Läkare har tittat att jag har tio procent kroppsskada vilket motsvarar den högsta ersättningen man kan få . Jag kan aldrig jobba över axelhöjd . Jag har jämt ont . Och måste jämt tänka på träning . Varje dag måste jag tänka på hur jag rör axeln . Jag har gjort två operationer med den  axeln har hoppat ur led tio gånger .  trots den stora operationen blev fel gjord . Vilket de sa att ev får jag göra en till operation men jag väljer o avstå en så länge . De e därför jag kan ut o resa 😃😃😃 och de e därför jag kan köpa kläder 😃 och massa annat . men ja kan aldrig göra sport, som vattenskidor , snowboard etc .  ev bara bowla o gymma . Och vattenskidor är min högsta dröm 😕så e det bara o acceptera . 
 
Men jag kan göra allt annat nu jag önskar mig . Allt som inte skadar axeln 😃
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentarer:

1 http://nouw.com/beatriceberggren:

Fin du är!:)

Svar: Tack 💕
Michelle Frandell

2 BloggarLisa:

Ser fint ut! Men vad var det som hände med din axel, låter riktigt jobbigt!

Svar: Det är i samband med min epilepsi för flera år sen , sen 2006 . Men jag kan bara få ersättning från 2015 .
Michelle Frandell

3 Fina bilder på dig!! :

Www.nouw.com/lillfoppan

Svar: Tack ska dock lämna tillbaka jacka
Michelle Frandell

4 Anonym:

Jackan va ju fin :) alltid bra med en tunnare också // nouw.com/melanc

Svar: Jag gillade inte kvaliten riktigt o den satt lite för tajt . Annars tycker jag om den :)
Michelle Frandell

5 Nouw.com/zahraajami:

Härligt med jobbrutiner:) ha en fin dag!

Svar: Det är de verkligen . Det måste varendaste människa ha 😃
Michelle Frandell

Kommentera här: